Tiếng anh Lớp 6: Exercise 2: Put the adverbs of frequency in their right place. Đặt các trạng từ chỉ tần suất vào đúng vị trí của chúng trong các câu sau. 1. He plays golf on Sundays. (sometimes)………. 2. The weather is bad in November. (always)………. 3. We have fish for dinner. (seldom)………. 4. Peter doesn’t get up before seven. (usually)………. 5. They watch TV in the afternoon. (never) ………. 6. My brother, Tony, is late for interview. (rarely) ………. 7. He helps his father. (always) ………. 8. How do you go shopping? (often) ………. 9. I do my homework after school. (hardly) ………. 10. The school bus arrives at seven. (every day) ………., giúp em giải bài này ạ, em cảm ơn thầy cô và các bạn nhiều.